Kondás bosszankodik a BL és EL-selejtezők után - nyilatkozatok

A DVSC-TEVA tegnap 4-1-re kikapott Brugge-ben, az Európa-liga rájátszás visszavágóján, és így búcsúzott a nemzetközi porondtól. A szakvezető bosszankodott a mérkőzést követően.


Az első félidőben még 1-1 volt az állás, ám a 40. percben Rezes László kiállítását már nem bírta el e Loki és végül sima 4-1-es vereséget szenvedett Brüsszelben.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: "Úgy jöttünk ide, hogy próbáljunk meg egy jó eredményt elérni - kezdte Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője. - Az első félidőben működött is az elképzelésünk, helyzeteket dolgoztunk ki, gólt lőttünk, de megint jött egy fegyelmezetlenség, kiállították egy játékosunkat, innentől kezdve nehéz helyzetben voltunk, hiszen egy ilyen jó csapat, mint a Brugge ki tudja használni a lehetőségeit. Amit lehetett, belőttek és megérdemelten nyertek. Bosszantó, hogy az utolsó három nemzetközi meccsünkön mindig tíz emberrel kellett befejezni. Ebből a párharcból jó mérkőzés kerekedett volna, ha egyenlő létszámban játsszuk végig a mérkőzést. Jó csapat a Brugge, de adtunk neki egy-egy félidő előnyt. Gratulálok nekik a továbbjutáshoz és nagyon sok sikert kívánok a csoportkörben."

Georges Leekens, a Club Brugge vezetőedzője: "Nagyon elégedett vagyok a mutatott teljesítményünkkel. Az első számú célunk megvalósult. Nagyon örülök, hogy sikerült kiszolgálnunk mindenkit: az elnököt és a szurkolókat is. Megérdemeltük a továbbjutást. Sajnos az öröm mellett félni valónk is van, mivel Blondel és Meunier is összeszedett egy kisebb sérülést, de Larsen is kapott egy rúgást."

EURÓPA LIGA
Play-off kör, visszavágó
Club Brugge - DVSC-TEVA 4-1 (1-1)
Bruges, Jan Breydelstadion, vezeti: Deniz Aytekin (német)
Club Brugge: Jorgacsevics – Hoefkens, Larsen (Almeback 54.), Donk, Figueras – Meunier (Jörgensen szünetben), Vázquez, Blondel (Van Acker 61.), Refaelov – Bacca, Tchité
DVSC-TEVA: Verpecz – Nagy, Simac, Mészáros, Mohl – Bódi (Kulcsár 71.), Szakály (Spitzmüller 80.), Varga, Rezes – Sidibe (Korhut 54.), Coulibaly
Gólszerző: Larsen (26.), Vázquez (48.), Tchité (50.), Bacca (65.), illetve Szakály (34.)
Sárga lap: Tchité (82.), Jörgensen (87.) illetve Rezes (25., 40.), Varga (30.)
Kiállítás: Rezes (40.)
Továbbjutott a Club Brugge kettős győzelemmel (7-1)

Videók