José Mourinho az AS Romáról: ez egy hihetetlen csapat!

A portugál menedzser boldogan nyilatkozott a csütörtök esti meccs után.


Újabb európai kupadöntőre készülhet José Mourinho és az As Roma, miután a hazai 1-0-s sikert követően Németországban gól nélküli döntetlent játszott a Bayer Leverkusen csapatával. A csapat edzője az alábbiak szerint értékelt.

„Nem az a legfőbb aggodalmam, hogy helyet szerezzek magamnak a Roma történelemkönyvében. Ez segít a gyerekeknek fejlődni, fontos dolgokat elérni, ahogy a szurkolóinknak is, akik rengeteget adtak nekem az első naptól kezdve. Hatalmas öröm újra döntőbe jutni” – mondta a Sky Sportsnak a lefújást követően.

„A srácok mindent beleadtak, ennek a meccsnek a sikere a munkánknak, tapasztalatunknak, taktikai érettségünknek köszönhető, és annak, hogy tudjuk, miként maradjunk ott a meccsben. Ez egy hihetetlen csapat.”

 

 

A farkasok mestere a hétfői edzésre is meginvitálta a fanatikusokat.

„Ha még kérhetek valamit a Roma szurkolóitól… ezek a srácok megérdemelnek valami különlegeset hétfőn az edzéstől kezdve a meccsig.”

„A három döntős jó dolog az olasz futballnak. A Sevilla és a Juventus két nagyon erős csapat, nem akarok egyik, vagy másik ellen játszani, egyszerűen csak a fináléba akartunk jutni. Nagyon nehéz lesz a döntő.”

A Roma ellenfele végül a Sevilla csapata lesz a május 31-i Puskás Arénában sorra kerülő döntőben.

Borítókép: Getty Images Europe 
 

Videók