Elutazott a DVSC Belgiumba

Tizennyolc játékossal indult el a DVSC-TEVA Belgiumba, ahol csütörtökön lejátssza a visszavágót a Club Brugge ellen. Az első mérkőzésen a belga csapat 3-0-ás győzelmet aratott.


Szerdán  9 órakor szállt fel a DVSC-TEVA csapatának a gépe a debreceni repülőtérről. A Loki 21 játékossal utazik el Brugesbe, ahol nem lesz egyszerű dolga, hiszen háromgólos hátránnyal várja a csütörtökön 20.30-kor kezdődő visszavágót az Európa-liga rájátszásában.

Clubb Brugge-DVSC
A Debrecen utazó kerete
Vukasin Polekszics, Verpecz István, Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Dajan Simac, Mészáros Norbert, Ludánszki Bence, Szűcs István, Korhut Mihály, Mohl Dávid, Kulcsár Tamás, Bódi Ádám, Dombi Tibor, Varga József, Spitzmüller István, Szakály Péter, Rezes László, Yannick Mbengono, Ferenczi János, Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly.

Mészáros Norbert, a DVSC-TEVA védője így vélekedik az esélyekről:

- Nehéz helyzetben vagyunk, nem vitás, hiszen kikaptunk az első mérkőzésen 3-0-ra, de szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el, vagy akár a csoda is sikerüljön. Azt gondolom, hogy ha a Nyíregyházán lejátszott meccs első félidejében mutatott játékot produkáljuk, akkor szép eredményt érhetünk el, hiszen akkor teljesen partiban voltunk velük, sőt a nagyobb lehetőségeket mi dolgoztuk ki. Mindenképpen arra törekszünk, hogy legalább a meccset nyerjük meg.

Videók