ÉLŐ: SK Slovan Bratislava – Videoton FC 1-1 - VÉGE, Európa Liga

Kemény meccs vár ma a Videotonra is, mely tavaly az Európa Ligából a Romát búcsúztató pozsonyi Slovan ellen lép pályára idegenben. Így rögtön egy nehéz ellenféllel kapcsolódnak be a fehérváriak az EL sorozatba.


A Videoton mai Európa Ligás ellenfele tavaly a Bajnokok Ligájában szerepelhetett, mindaddig, míg a később negyeddöntős Apoel el nem búcsúztatta. Ezt követően a szlovák csapat az Európa Liga csoportköreibe is bejutott, sőt a selejtezők során összekerült az AS Romával is, melyet meglepetés kiejtett. Ez alapján kőkemény meccs vár a Videoton csapatára, mellyel Paulo Sousa vezetőedző is tisztában van.

A lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk a soroláson, a Slovan ugyanis rendkívül erős. Tavaly a BL-ben és az EL-ben is szerepeltek, utóbbiban pedig le is győzték a Rómát. Ezzel együtt csapatunk célja a továbbjutás, ezért a lehető legjobb formánkban szeretnénk pályára lépni. Tavaly azért is dolgoztunk ilyen keményen, hogy az európai kupapaporondon szerepelhessünk.”- fejtette ki a Videoton vezetőedzője

AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉST A LINKRE KATTINTVA TEKINTHETED MEG!

Vladimir Weiss, a szlovák csapat vezetőedzője szerint ugyanannyi az esélye mindkét csapatnak, még annak ellenére is, hogy Paulo Sousa a Slovant tartja sanszosabbnak.

Már kétszer is láttam élőben játszani a Videoton-t és egyértelműen kijelenthetem, hogy kiváló csapat, melynek egy remek edzője van. Éppen ezért én ötven százalék esélyt adok magunknak arra, hogy győzhetünk magyar ellenfelünk ellen. A legfontosabb számukra, természetesen hogy nyerjünk, de az is rendkívüli módon számít, hogy ne kapjunk gólt hazai pályán” – hangsúlyozta Vladimir Weiss.

EURÓPA LIGA
2. selejtező kör

SK Slovan Bratislava - Videoton FC

Pozsony, Štadión Pasienky
SK Slovan Bratislava: Kovác - Luksik, Gorosito, Pauschek, Grendel - Milinkovic, Bagayoko, Halenár, Kladrubsky - Peltier, Sebo
Videoton: Bozsovics - Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira - Mitrovics, Tóth - Gyurcsó, Sándor, Oliveira - Nikolics

 

Videók