Új videó került elő, ami Dani Alves ártatlanságát bizonyíthatja

„Megérinti a lány fenekét, akinek a beleegyezés tükröződik a szeméből.”


 Dani Alves, a Barcelona és a Juventus korábbi futballistája hónapok óta börtönben van, mivel meg lett vádolva azzal, hogy erőszakot alkalmazott egy fiatal lánnyal szemben egy barcelonai szórakozóhelyen.

A brazil helyzete a letartóztatás óta csak rosszabb és rosszabb lett, először a felesége vált el tőle, majd többször megváltoztatta vallomását is, amelyekben egyre több és több részletet ismert be a vádakból.

Az ügyben talán most jöhet egy fordulat, hiszen napvilágot látott egy felvétel, amely a brazil ártatlanságát bizonyíthatja.

Ehhez a Cuatro munkatársa, Nacho Abad fért hozzá. Az újságíró elmondta, körülbelül 25-26 órányi felvétel van most a bírák előtt, különböző szögekből.

„A lányok táncolni kezdtek, hárman voltak. Egy pillanatban odalépett hozzájuk egy pincér, aki meginvitálta őket Dani Alvesékhez. Nyugodt légkörben beszélgettek, majd egy ponton tisztán látszik, hogy Alves megérinti a lány fenekét, akinek a beleegyezést tükrözi a tekintete.”

„Ha nem járulna hozzá, akkor ellökte volt és azt mondta volna, hogy ne nyúljon a fenekéhez nem? Na én ilyet nem láttam.”

„Néhány másodperc múlva kiment a mosdóba, azt pedig senki nem tudja, mi történt odabenn.”

„Előbb Alves jött ki a mosdóból, majd a lány. Egymással itt nem beszélnek. Egy ponton a lány kimegy a barátnőivel, beszélgetni kezdenek, majd a lány elsírja magát. Megjelennek a biztosági őrök és egyre többen és többen lesznek.” – mondta el az újságíró.

Fotó: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

 

Videók