"Ronaldóval és Messivel együtt szeretnék játszani."

Merész terveket szövöget az Ajax védője.


Az Ajax és az amerikai labdarúgó-válogatott védője, Sergino Dest azt nyilatkozta, hogy a világ legdrágább hátvédje akar lenni, illetve egy nap Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel egy csapatban szeretne játszani.

Sajtóhírek szerint Dest a nyáron távozhat a holland együttestől, kérőből pedig minden bizonnyal nem lenne hiány, hiszen számos európai klub, köztük a Bayern München, a Barcelona és a Paris Saint-Germain is érdeklődik a játékos iránt.

Dest márciusban megerősítette a Bayern érdeklődését, sőt terepszemlét is tartott Münchenben.

"Csak annyit tudok, hogy tényleg fennállt a Bayern érdeklődése. (…) Igaz, ott voltam a Hoffenheim elleni meccsen, de leginkább csak azért, mert ott él a családom. Arra gondoltam, hogyha tényleg érdeklődik irántam a Bayern, akkor egy kicsit tudni akarok a klub működéséről és egy pillantást vetni rá. Nem a müncheni klub meghívására látogattam ki a meccsre, ahogyan azt írták."


(Kép: Soccrates/Getty Images)

A 19 éves labdarúgó merész álmokat sző, ugyanis a világ legdrágább védője szeretne lenni egy nap.

"Azt szeretném, ha én lennék a valaha volt legdrágább szélsőhátvéd, mert ez azt jelentené, hogy a világ egyik legjobbja vagyok." - mondta Dest a NOS Jeugdjournaalnak.

"Szeretném, ha több mint 50 millió eurót érnék. Eddig még egyetlen védőért sem fizettek 100 millió eurót."

"Szeretnék Mbappéval, Ronaldóval, Messivel vagy Neymarral együtt játszani. Idővel majd meglátjuk, hogy valóra válik-e, de szerintem lehetséges."


(Kép: Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images)

A fiatal védő állítólag óriási Barcelona-rajongó, éppen ezért sokan úgy vélik, hogy ha a katalán klub ajánlatot tenne érte, akkor Dest habozás nélkül a spanyolokat választaná.

"Nagyon sok a pletyka. Egyelőre még nem döntöttem a jövőmet illetően. Sok klub érdeklődik irántam, de még nem biztos, hogy a Bayern Münchenhez igazolok, sőt az sem biztos, hogy távozom az Ajaxtól" – mondta a tehetséges védő.

Forrás: espn

Borítókép: Getty Images

Sport365.hu - Egy merész tervnek köszönhetően végre láthatjuk Ronaldót és Messit egy csapatban játszani

Korunk, és talán a futball történelem két legnagyobb labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi könnyen lehet, hogy végül egy meccs erejéig csapattársak lehetnek. Carlos Tévez merész terven gondolkodik, ugyanis azt szeretné, ha a búcsúmeccsén Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egy csapatban játszana egy sztárokkal teletűzdelt gálamérkőzésen.

Videók