Ronaldo összehozta a galaktikusok találkozóját az Instagramon – Videó

Minden idők legjobb Live-videójában a Real legendái felelevenítették a régi szép időket.


Ronaldóból alighanem előtört a nosztalgia a házi karantén alatt. Szerda este ugyanis minden idők egyik legzseniálisabb Instagram Live-ját hozta össze.

A több mint egy órán át tartó videóban a fenomén az egykori „galaktikus” csapat klasszisaival beszélgetett. Többek között Luís Figo, David Beckham, Roberto Carlos, na és persze Iker Casillas tette tiszteletét a videóban.

A Live legnézettebb része a David Beckhamnel folytatott beszélgetés volt.

"Ha a brazil válogatottban bármelyik külföldi játékos szerepelhetne, akkor Beckhamnek ott lenne a helye. Te vagy minden idők legjobb középpályása." - mondta Ronaldo Beckhamnek.

"Számomra te voltál az egyik legjobb. Oda tetted a labdát ahova csak akartad, és anélkül, hogy rám néztél volna a labda tökéletesen érkezett elém. Köszönetet szeretnék mondani a rengeteg labdáért, amivel kiszolgáltál. Csodálatos voltál."


(Kép: Denis Doyle/Getty Images)

 Beckham szintén nosztalgikus állapotba került a dicséret hallatán, így amellett, hogy örömét fejezte ki amiért korábbi csapattársa felhívta, elmesélte milyen érzés volt, amikor először járt a Királyi Gárda öltözőjében.

"Amikor Manchesterből Madridba költöztem az egész addigi életemet Angliában kellett hagynom, nehéz lépés volt." – kezdte Beckham a nosztalgiázást. "Te voltál a legelső ember, akivel először találkoztam a csapatnál. Amikor bejöttél az öltözőbe megnyugodtam és sokkal jobban éreztem magam."

"Emlékszem, hogy odafordultál hozzám, és azt mondtad, hogy ha a brazil válogatottban szerepelhetne egy angol játékos, akkor én lennék az, de bevallom őszintén soha nem hittem neked, mert a brazil játékosok a legjobbak a világon! Te is tudod."

Ronaldo nem csak Beckhammel elevenítette fel a régi szép időket, hanem többek között Luis Figóval is.

"Néhány tehetséges és nagyon szerény játékost összehoztak" – emlékezett vissza egykori csapatára Figo. "Különleges volt az az időszak. Annak ellenére, hogy ismert játékosokról volt szó, mindenki tudta, mit kell tennie és hogyan kell keményen dolgozni. Ezáltal nagyon sok szép pillanatban volt részünk. Örülök, hogy veled és a többiekkel együtt edzhettem nap mint nap" – folytatta a 127-szeres portugál válogatott középpályás. "Nem tudtunk mindent megnyerni, de a labdarúgás már csak ilyen. Pont ez benne a szép."


(Kép: John Walton/EMPICS via Getty Images)

Ronaldo honfitársával, Roberto Carlossal is váltott pár szót a régmúltról.

"Nagyon szívesen emlékszem vissza azokra az időkre, fantasztikus volt, hogy mind egy csapatban játszottunk." - mondta Carlos.


(Kép: news.en24.news)

Az Iker Casillassal folytatott beszélgetésben felmerült a legendás kapus szívrohama is. A Real Madriddal ötszörös spanyol bajnok hálóőr februárban jelentette be hogy visszavonul.

"A szívrohamom óriási sokk volt" - mondta Casillas Ronaldónak. "Szerencsém volt, hogy az edzőpályán történt, és ez mentette meg az életemet. Örökké hálás leszek az orvosoknak. Ha bárhol máshol történt volna ez a szerencsétlenség, biztos vagyok benne, hogy nem beszélnék most itt veled."

A teljes beszélgetést itt nézheti meg.

Forrás: sportbible

Borítókép: sportbible

Videók