Ronaldo: jelenleg ő a legjobb csatár

A brazil elárulta, nála ki az első a rangsorban.


A korábbi világsztár, Ronaldo Nazario elárulta szerinte ki a legjobb a ma játszó csatárok közül.

A 2021-es Aranylabdát Lionel Messi kapta, tőle nem sokkal maradt el a Bayern München játékosa, Robert Lewandowski. A FIFA utóbbit választotta az év játékosának, az egykori brazil gólkirály, Ronaldo azonban úgy véli, jelenleg nem ők a legjobb csatárok.
Pele gratulál Ronaldónak a FIFA legjobb díjához

„Kétségtelen, hogy Benzema. Lewandowski jön utána. (Erling) Håland lesz az első, de a másik két játékos jelenleg jobb nála" – mondta a Bobo TV-nek a Football Italia szerint.

„(Kylian) Mbappé is nagyon jó. Azt olvastam, hogy évi 50 millió eurós szerződést írt alá a Real Madriddal. Abszolút rosszkor játszottunk” – tette hozzá.

Ronaldo nemcsak róluk beszélt, hanem Neymarról és Messiről is.

„Messi rendkívüli, erős és technikás játékos. Minden meccsen gólt akar szerezni. Neymar egy másik legjobb játékos. Remélem, tud valamit nyerni Brazíliával, de itthon kritizálták a magánélete miatt. Ennek ellenére ez a generáció a pályán kívül sokkal jobb nálunk.”

„Jól étkeznek és sokat alszanak. Nálunk ez fordítva volt, nem beszélve a nők számáról. Gondoljunk csak bele, ha ugyanaz lenne a mentalitásunk” – fejtette ki Ronaldo.

Forrás: fotbolltransfers.com

Borítókép: David R. Anchuelo/Real Madrid via Getty Image

Videók