Pogbát is beáldozná de Ligtért a United

Állítólag a felek a hajlanak az üzletre.


A Manchester United továbbra is szeretne megszabadulni Paul Pogbától, mindezt úgy, hogy ne fizessen rá nagyon az üzletre. A francia játékos iránt korábbi csapata, a Juventus érdeklődik, és attól sem zárkóznának el, ha Matthijs de Ligtet kellene érte cserébe adni.

Az ESPN értesülései szerint a Manchester United továbbra sem tett le Matthijs de Ligt megszerzéséről.

A holland védőt tavaly nyáron szerződtette a Juventus 75 millió euróért az Ajaxtól. Az angol rekordbajnok már akkor is szerette volna megszerezni a fiatal bekkett, viszont de Ligt akkor a torinóiakat választotta és öt évre írt alá a "zebrákhoz".

A 20 éves hátvéd Maurizio Sarritól csupán 15 meccsen kapott lehetőséget a bajnokságban.

ESPN FC on Twitter

Manchester United are prepared to make a renewed move to sign Juventus defender Matthijs de Ligt this summer, sources have told @MarkOgden_.

Az ESPN arról számolt be, hogy Ole Gunnar Solskjaer a nyáron mindenképp igazolni szeretne egy középhátvédet Harry Maguire mellé. A lehetséges jelöltek között emlegetik a Juve védőjét valamint, a Napoli csapatában játszó Kalidou koulibalyt is.

Az ügy további érdekessége, hogy a Juve pedig Paul Pogba iránt érdeklődik. A csereüzletet elősegítheti Mino Raiola, aki mindkét játékos ügynöke. Az United 2016-ban 89 millió fontot fizetet a francia szupersztárért, azonban ha hinni lehet a lapértesüléseknek, az angol klub már azt sem bánná, ha áron alul adna tovább világbajnok labdarúgóján, így nekik megfelelne a készpénz plusz játékos ügylet is.

Pogba korábban többször is nyilatkozta, második otthonaként tekint Torinóra. 

Borítókép: Nils Petter Nilsson/Getty Images

Forrás: givemesport

Videók