"Pogba kis híján megölt és Mbappét is megsebesítette"

Paul Pogba öccse súlyos vádakkal illette a sztárjátékost.


Tovább dúl a testvérháború Paul Pogba és Mathia Pogba között.

Paul Pogba testvére, Mathias Pogba, nemrég a közösségi oldalán tett közzé egy felvételt, amiben azt ígérte, számos információt fog elárulni a Juventus sztárjáról. Mathias, aki jelenleg az ASM Belfort labdarúgója, videójában azt sugalmazta, hogy a Paul Pogbáról közzétett információi alapjaiban változtatják meg a franciáról kialakított képet. Ezt követően a testvér nyilvánosságra hozta vádjait, melyben feltárta, testvére meg akarta sebesíteni Kylian Mbappét, ezért felbérelt egy maraboutot (muzulmán vallási vezető és tanító), hogy boszorkánysággal érje el a célját.

„Kylian, most már érted? Semmi negatívum nincs ellened, a szavaim a javadat szolgálják. Minden igaz és bizonyított. A marabout ismert!"

„Sajnálom a bátyámat, egy állítólagos muszlimot, aki elmélyedt a boszorkányságban. Soha nem jó, ha a közeledben van egy képmutató és egy áruló!”


A két testvér között már régóta feszült a viszony. Paul ügyvédei korábban arról számoltak be, hogy a francia sztár már jogi lépéseket tett bátyja és egy szervezett banda ellen, amely az elmúlt hónapokban megfenyegette és megfélemlítette őt mind Franciaországban, mind a Juventus edzőpályáján. Mathias most erre az információra is reagált.

„Az történt, amire számítottam. Az öcsém végre elkezdi megmutatni az igazi arcát. Hazudott a rendőrségnek, kiadta az információt, engem nem hibáztathat."

„Paul, el akartál hallgattatni, azt akartad, hogy hazudjak, és börtönbe kerüljek. Gyanítottam, és most igazam lett. Az én verzióm a tényekről szól, és veled ellentétben nekem elég bizonyítanom a szavaimat és a hazugságaidat. Még egyszer elmondom: testvér, embereket manipulálni nem jó! Nem a pénzről van szó. Belekevertél, és majdnem meghaltam miattad. Menekülés közben a gödörben hagytál, és úgy teszel, mintha ártatlan lennél. Amikor minden nyilvánossá válik, az emberek látni fogják, hogy nincs gyávább, árulóbb és képmutatóbb ember nálad ezen a földön” – jelentette ki.
 
Borítókép: Shaun Botterill/Getty Images

Videók