Özil is állást foglalt Aubameyang és Kroos furcsa vitájában

Kroos beszólása után nem maradt annyiban a dolog.


Mesut Özil, az Arsenal középpályása Pierre-Emerick Aubameyang mellett állt ki a Toni Kroos-szal kapcsolatos vitában.

Kroos nemrég kritizálta Aubameyang furcsa szokását, miszerint szuperhős maszkban ünnepli a góljait, A gaboni származású támadót Batmantől kezdve Pókemberen át a Fekete Párduc jelmezében is láthattuk már. A Real Madrid világbajnok labdarúgója nagyon „ostobának" nevezte.

"Egyébként ennek a Toni Kroosnak vannak gyerekei? Csak emlékeztetőül, a fiam miatt csináltam, és megfogom tenni máskor is." – vágott vissza a Twitteren Aubameyangra.

Kroos a Twitteren azt válaszolta, hogy "ENNEK a Toni Kroosnak három gyereke van ...", Aubameyang pedig nemes egyszerűséggel gratulált neki hozzájuk.

A meglehetősen furcsa szájkarate után természetesen az Arsenal német játékosa, Mesut Özil is megszólalt. A 32 éves középpályás Aubameyang egyik jellegzetes maszkos ünneplését tweetelte azzal a címmel, hogy "A legjobb gólöröm!". Özil ezzel állást is foglalt jelenlegi csapattársának és egykori válogatott béli csapattársának vitájában.

"Öcsém, te vágod." – reagált az afrikai játékos Özil üzenetére.

Bár nincs minden rendben az Arsenal és Özil között, úgy fest továbbra is az ágyúsok felé húz a szívé. De az is igaz, hogy Kroos és Özil között pár éve volt egy nézeteltérés amiatt, hogy a Real Madrid sztárja nem Özil pártján állt, amikor utóbbi 2018-ban lemondta a válogatottságot. Özil úgy érezte, hogy török származása miatt bizonyos emberek Németországban őt teszik meg bűnbakká, Kroos ezt "hülyeségnek" nevezte. Talán Özil és Kroos között még mindig fennáll a rossz viszony, vagy csupán a 32 éves labdarúgó szereti a szuperhősöket. Mindenesetre a meglehetősen abszurd vitában a német játékos Aubameyang mellett állt ki.

Forrás: sportbible

Kép: sportbible

Sport365.hu - Toni Kroos beszólt az Arsenal "szuperhősének"

Toni Kroos, a Real Madrid középpályása meglepően nyilatkozott az Arsenal támadójáról, Pierre-Emerick Aubameyangról, akinek finoman odaszúrt a gólöröme miatt. A német válogatott labdarúgó nem igazán követi a divatot, mi sem bizonyítja jobban, minthogy négy éven keresztül ugyanabban az Adidas cipőben lépett pályára.

Videók