Osvaldo: "Totti tökéletes volt, még odalent sem akadtak problémái”

A balhés támadó szerint Totti volt a legjobb játékos, akivel valaha együtt játszott.


Pablo Daniel Osvaldo korábbi csapattársáról, Francesco Tottiról nyilatkozott, azonban bókjai nem pusztán a labdarúgói képességére vonatkoztak.

"Viccelődtem párszor, hogy a felesége biztosan megcsalta, mert nem létezik, hogy ennyire tökéletes legyen" - mesélte Osvaldo a TNT Sports-nak. "Jóképű volt, és bár nem akarok túlságosan belemenni a részletekbe, de odalent sem volt problémája.”

Wayne Girard on Twitter

Dani Osvaldo on #Totti: "I told him that in my view, his wife had to be cheating on him, because there was no way he could be this perfect. He had a handsome face and, I don't want to get into too many details here, but had no problems in the private parts department either...


"Ő volt a legjobb játékos, akivel valaha együtt játszottam. Még a lehelete sem volt kellemetlen. Nagyon kiegyensúlyozott ember, akiről csak pozitív dolgot tudok mondani, ráadásul a házassága is nagyon boldog volt."


(Forrás: sportbible.com)

Osvaldo az interjúban elárulta azt is, hogy a két római legenda, Totti és Daniele De Rossi segítségét kérte, amikor egy kisebb bajba keveredett.

„Majdnem meghaltam egy kocsmai verekedésben Rómában”
– magyarázta a labdarúgó."Megkértem Totti-t és Daniele De Rossit, hogy kísérjenek el és rendezzék a dolgokat. Nem vagyok hülye."


(Kép: Rodrigo Valle/Getty Images)

Az argentin származású olasz labdarúgó pár éve a La Gazzetta dello Sport készített vele egy hosszabb interjút, amelyben elárulta, miért hagyott fel 2016-ban a profi labdarúgással.

"Amikor a Bocában játszottam eldöntöttem, hogy felhagyok a profi labdarúgással. Túl sok pletyka keringett rólam, már a házból sem léphettem ki nyugodtan. Féltem az emberektől, elviselhetetlen volt. Kínából és BL-résztvevő csapatoktól is kerestek, de akkor már döntöttem. Elkezdtem utálni azt, amit mindig is imádtam. A pénz helyett többre értékelem az ’asadót (argentin grill)’ és egy sört a haverokkal.”

Osvaldo pályafutása során szerepelt a Lecce, a Fiorentina, a Bologna, az Espanyol, a Roma, a Southampton, a Juventus, az Inter, a Boca Juniors, a Porto, majd újra a Boca színeiben, az olasz válogatottban pedig 14 mérkőzés jutott neki.

33 esztendősen azonban a visszatérés mellett döntött és januárban egyéves megállapodást kötött a Banfielddal.

Forrás: sportbible

Kép: Paolo Bruno/Getty Images

Videók