Messi édesapja keményen odaszólt a fiában kétkedőknek

Enyhén szarkasztikus volt a posztja. - Top5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Lionel Messi édesapja közösségi oldalán reagált azokra a kijelentésekre, amik szerint fia nem érdemelte meg a hetedik Aranylabdáját.

A PSG sztárja hétfőn ismét elhódította a rangos díjat, ezzel 7-5-re módosítva a közte és Cristiano Ronaldo közt lévő verseny állását.

Messi 2021-ben megszerezte első trófeáját a nemzeti csapat színeiben, amikor a Copa América döntőjében az argentinok legyőzték a brazilokat. Ennek ellenére az idei évben a díj legnagyobb esélyesének a Bayern München játékosát, Robert Lewandowskit tartották. A lengyel 2020-ban és 2021-ben is remek szezont produkált, így sokan zúgolódtak, amikor kiderült, hogy nem az övé lett az elismerés. A döntés után többen megkérdőjelezték a díj hitelességét, a nyertes édesapja azonban nem ért egyet a kétkedőkkel és ennek hangot is adott.

Jorge Messi az Instagramján tett közzé egy fotót, amin fia látható, amint magasba emeli a trófeát. A képhez pedig annyit fűzött: Bla, bla, bla … folytasd.


Kép: Instagram

Az édesapa nyilvánvalóan nem fogadta túl kedvesen azokat a felvetéseket, amelyek szerint a fia nem a jogosan nyerte meg a díjat.

Nem csak Jorge Messi érzi bántónak a negatív kommenteket. A Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola, aki korábban évekig a Barcelona kispadján ült, is úgy gondolja, Messi jogosan nyerte el a trófeát.

"Soha nem mondhatod, hogy igazságtalan, hogy Lionel Messi megnyeri az Aranylabdát."


Forrás és borítókép: sportbible.com

Videók