Mbappé lemásolta Emiliano Martinez mozdulatát

Úgy tűnik, nincs harag.


Kylian Mbappét rajtakapták, amint Emiliano Martinez díjátvevő mozdulatát utánozta.

Mbappé mesterhármast ért el a katari világbajnoki döntőben, és a tizenegyespárbajban is betalált, a finálé végén azonban az argentinok örülhettek. A dél-amerikaiak sikerében agy szerepe volt Emiliano Martineznek is, aki hősiesen védte kapuját a büntetőpárbaj során.

Az Aston villa kapusa ezt követően többször is trolkodott Mbappéval szemben. először egy perces néma csöndet kért neki az argentinok öltözőjében, majd az ünnepi felvonuláson egy a francia fejével ellátott trófeát emelt a magasba. A francia szövetség a hálóőr illetlen magatartása miatt hivatalos panaszt tett, Mbappé azonban nem igazán haragudott a játékosra.

"Beszéltem vele a meccs után" - mondta Mbappé az újságíróknak a múlt hónapban.

"Gratuláltam neki. Számára ez egy életcél volt. Nekem is, de vesztettem, úgyhogy sportszerűnek kell lennem. Nem foglalkozom az ünneplésével, nem vesztegetem az időt ilyen apróságokra”
– fejtette ki.

Úgy tűnik Mbappénak valójában nincs problémája Martinezzel. Talán ezt bizonyítja az is, hogy a francia nemrég a kapus mozdulatát utánozta. Az argentin a vb után a legjobb hálóőrnek járó Aranykesztyűt a lágyékához tette. Ezt a bohóckodást másolta most le a PSG játékosa, a francia klub edzőközpontja előtt.

Borítókép: Twitter.com

Videók