Mbappé kihagyja az olimpiát

A francia inkább klubkarrierjét rázná gatyába a nyáron.


Kylian Mbappe tájékoztatta a Francia labdarúgó-szövetséget, hogy nem vesz részt a tokiói olimpián, mivel úgy gondolja nyáron dönthet majd jövőjéről.

A Paris Saint-Germain játékosával kapcsolatban nemrég felröppentek a hírek, hogy a Real Madrid élénken érdeklődik iránta, így a játékosnak mérlegelnie kell, hogy el akarja-e hagyni Franciaországot, vagy újaMivel a Paris-Saint-Germainnal és a Real Madriddal a szárnyakban várt egy év hátralévő ideje , Mbappének mérlegelnie kell, hogy el akarja-e hagyni Franciaországot, vagy új szerződést köt jelenlegi együttesével.

A Le Parisien számolt be arról, hogy a 22 éves fiatal annak ellenére nem utazik el Japánba, hogy erre kora alapján jogosult lenne. Ez a hír nem sokkal azután jelent meg, hogy a Marca beszámolt a spanyol csapat képbe kerüléséről.

A PSG ugyanakkor nem adja fel a reményt, és megpróbálja megtartani klasszisát, egy 25 millió eurós szerződés segítségével, ami 4 millió euróval több, mint a jelenlegi.


Vajon jövőre is ebben a mezben láthatjuk a franciát?

Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

A francia csatár nemrégiben arról beszélt, nagyon fontos, hogy helyes döntést hozzon.

"Tárgyalunk a PSG-vel. Azt mondtam, hogy gondolkodom, mert azt gondolom, ha újból aláírok, hosszú távon a PSG-nél maradok. " - mondta Mbappe a Telefootnak.

"Mindig is azt mondtam, hogy boldog vagyok itt - a szurkolók és a klub mindig segítettek nekem.”

El akarok gondolkodni azon, hogy az elkövetkezendő években hol és mit szeretnék csinálni, és arra reflektálni. Azt hiszem, hamarosan döntést kell hoznom” – mondta.

Forrás: marca.com

Borítókép: Aurelien Meunier/Getty Images

Videók