Karantén helyett szexpartit rendezett a Manchester City hátvédje

Valóban nem mozdult ki otthonról, hisz házhoz hívta a prostituáltakat.


Kyle Walker, a Manchester City labdarúgója is felhívta a figyelmet a közösségi oldalán az otthon maradás fontosságára a koronavírus-járvány idején. Majd három órás szexpartit rendezett a brit Sun szerint.

A Sun arról ír, hogy a hátvéd egy nappal azután, hogy azt tanácsolta mindenkinek közösségi oldalán, hogy maradjon otthon, két prostituáltat rendelt a házába egy szexpartira, amelyen egy barátja is részt vett.

Kyle Walker on Twitter

On a serious note though, please everyone stay home, look after one another through this difficult time and check in on loved ones but don't visit them #StayHomeSaveLives


A 21 éves Louise McNamara és egy 24 éves brazil lány látogatta meg Walkert, a labdarúgó havi 8000 fontért bérelt luxuslakásában. Louise elmondta, hogy kedden este fél 11-kor érkezett a futballistához taxival.

"Egy ügynökséggel dolgozom Manchesterben. Kaptam egy üzenetet a főnökömtől, miszerint egy befolyásos ügyfél keres valakit.” - mondta Louise. "Hívtak nekem egy taxit, ami elvitt a lakásához. A barátja jött ki elém és egy másik lány elé, aki szintén ott volt az autóban."


(Kép: sportbible.com)

A City védője nyilvánvalóan megpróbálta titokban tartani személyazonosságát, de Louise az éjszaka folyamán több képet is készített róla.

"Akkor még nem tudtam, hogy ki is ő valójában, de készítettem néhány képet róla." – nyilatkozta a lapnak Louise.


(Kép: sportbible.com)

Walker és barátja állítólag mintegy 2200 fontot fizetett készpénzben a lányoknak.

Louise McNamara szerint Walker képmutató, aki veszélybe sodorja az embereket.

"Idegen embereket hív a házába szexelni, majd másoknak tart előadást a biztonság megőrzésének szükségességéről" - jegyezte meg a prostituált.

A 46-szoros angol válogatott játékos nyilvánosan kért bocsánatot meggondolatlan tettéért, mellyel csalódást okozott hozzátartozóinak, klubjának, a szurkolóknak és a közvéleménynek. A labdarúgó elismerte a történteket és azt, hogy profi labdarúgóként felelősséggel tartozik.

#StayHomeSaveLives

73.9k Likes, 671 Comments - Kyle Walker (@kylewalker2) on Instagram: " #StayHomeSaveLives"

A Guardian szerint a Manchester City vizsgálatot indított az ügyben.

"A labdarúgók példaképek, a stábunk és játékosaink pedig azért dolgoznak, hogy mindenben támogassák a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, illetve minden koronavírus-járvánnyal küzdő ember munkáját. Kyle tette közvetlenül ezeket az erőfeszítéseket sértette meg" - írta a Manchester City.

Guardian sport on Twitter

Manchester City to investigate Kyle Walker over sex party during lockdown. Story: @JacobSteinberg https://t.co/qAaZmIzynw

Borítókép: Victoria Haydn/Manchester City FC via Getty Images

Forrás: givemesport

Videók