Íme a Szuperkupa-döntő legjobb pillanatai - galéria

Szavak helyett.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Bayern München hosszabbításos mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Sevillát, ezzel megszerezve szezonja 4. trófeáját.

A Puskás Arénában megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntőn hosszú idő után először nézők is lehettek. Igaz a koronavírus terjedése miatt hozott szabályoknak megfelelően nem volt teltház, a hangulatra azért így sem lehetett panasz. A közel 20 00 drukker a játékosokra is jó hatással volt. A két elitalakulat látványos akciókkal és gólókkal háláta meg a bizalmat. Egyetlen egy dolgot kiemelni szinte lehetetlen lenne, így képekből is inkább egy csokorral gyűjtöttünk össze, hogy megmutassuk, milyen volt a hazánkban lejátszott döntő.


Fotó: Laszlo Balogh - Pool/Getty Images


Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images


Fotó: Attila Kisbenedek - Pool/Getty Images

 


Fotó: Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images


Fotó: Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty ImagesFotó: Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images


 

A mérkőzésről további képeket talál itt:

Borítókép: Attila Kisbenedek - Pool/Getty Images

Sport365.hu - "Nagyon boldogok vagyunk, hihetetlen, hogy nyertünk" - Müller

A mérkőzés legjobbjának megválasztott Thomas Müller csapattársát, a győztes gólt szerző Javi Martínezt dicsérte azok után, hogy a Bayern München csütörtökön hosszabbításban 2-1-re legyőzte a Sevillát a Puskás Arénában labdarúgó Európai Szuperkupa-mérkőzésen. "Nagyon boldogok vagyunk, hihetetlen, hogy nyertünk. Fárasztó volt ez a 120 perc, a Sevilla kemény ellenfél.

Videók