Frappáns választ adott a Liverpool új sztárja a FIFA 21-ben kapott értékére

Diogo Jota nagyon nem értett egyet a kapott FUT kártyájának értékeivel.


A fejlesztők aligha lopták be magukat Diogo Jota szívébe, aki a FIFA 21-ben nem kapott frissítést.

Jota a nyáron csatlakozott az angol bajnokhoz, és eddig elképesztően jól szerepel, ugyanis 11 mérkőzés alatt hét gólt szerzett. A portugál támadó számára az előző szezon is meglehetősen sikeres volt, hiszen a Wolverhamptonnal nyolcaddöntőig jutott az Európa-ligában, csupán a későbbi győztes Sevilla tudta megállítani az angol csapatot.

Jota az Electronic Arts által készített FIFA 21 nevű videojátékban csupán 80-as értékelést kapott, akárcsak tavaly.


(Kép: imgur.com)

"Meglephette őket, hogy a Liverpoolhoz igazoltam. Biztosan azt gondolták, hogy maradok a Wolverhamptonnál, ezért még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy frissítsék a kártyámat. Megőriztem az adataimat az előző kiadásból, de ahogy látom nem is zavarta őket, hogy az Európa-liga egyik legjobb góllövője voltam. De amíg elküldik nekem a 99-es kártyámat, amelyre úgy tűnik, minden profi játékos jogosult, addig boldog vagyok." - mondta a 23 éves támadó a Daily Mailnek.


A portugál válogatott játékos 16 gólt szerzett az előző szezonban, majd ennek köszönhetően Jürgen Klopp csapatában találta magát. Az Atalanta elleni mesterhármasával pedig bebizonyította, hogy le tudja venni Mohamed Szalah és Sadio Mané válláról a góllövés terhét.

 


(Kép: Peter Powell - Pool/Getty Images)


(Kép: Emilio Andreoli/Getty Images)

Talán senki sem fog megharagudni, ha azt mondjuk, szerintünk is feljebb tornázhatták volna Jota értékét.

Forrás: Sportbible

Kép: Visionhaus/Getty Images

Videók