Ezt mondta Messi a PSG sztárjainak az átigazolása előtt

Paredes szerint az argentin nem így tervezett. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


Leandro Paredes elárulta, hogy Lionel Messi még közvetlnül a PSG-be való átigazolása előtt is meg volt győződve arról, hogy Barcelonában marad.

Messi 17 év után, augusztusban hagyta el a Barcelonát. A hétszeres aranylabdás szeretett volna a katalánoknál maradni, ám a klub pénzügyi nehézségei miatt erre nem volt lehetősége. Az argentin így végül ingyenesen távozott és a PSG-hez igazolt. Nem sokkal az aláírása előtt Messit több Paris Saint-Germain játékossal együtt látták Ibizán, amit sokan az átigazolás bizonyítékának gondoltak. Az említett játékosok közt volt Paredes is, aki ragaszkodik ahhoz, hogy Messi azt mondta nekik, Barcelonában fog maradni.

"Előző nap láttuk őt Ibizán, és másnap elment, hogy aláírjon a klubjához (Barcelonához), ennyi volt" - mondta Paredes a TyC Sportsnak.

"Mi azt mondtuk neki, hogy jöjjön hozzánk, de ő azt mondta, már mindent elintézett és holnap utazik aláírni."

"Nem tudom, mi történt azon a barcelonai úton, mert aznap este, amikor aláírta a szerződést, azt mondta nekünk, hogy átigazolt hozzánk. Először nyilvánvalóan nem hittünk neki. Amikor elmondta, hogy már mindent elintézett, és Párizsba megy, hogy aláírja a szerződést, azt mondtam neki, míg nem írod alá, és nem látom, hogy a Paris Saint-Germain mezét viseled, nem hiszem el neked” – mesélte Paredes.

Messi idei szezonja nem éppen úgy sikerült, ahogy azt eltervezte. A játékos 24 meccsen lépett pályára a PSG színeiben, ez alatt pedig mindössze 4 gólt szerzett. A szurkolóknak olyannyira nem tetszett Messi teljesítménye, hogy a Bajnokok Ligája kiesést követő mérkőzésen kifütyülték őt.

Paredes dühös amiatt, ahogy a szurkolók bántak az argentinnal.

"Amikor kifütyülték, nem hittem el, ezeket nem tudjuk kezelni, de ez nagyon őrült volt"
- mondta.

Borítókép: Twitter.com/Lionel Messi

Videók