Ez aztán a debütálás! Dzsudzsák góllal köszönt be első meccsén - Videó

A 33 éves szélső éppen előző klubja, az al-Ittihad Kalba otthonában volt eredményes.


Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya góllal mutatkozott be az al-Ain FC színeiben az Egyesült Arab Emírségek bajnokságának pénteki játéknapján.

A szélső éppen előző klubja, az al-Ittihad Kalba FC otthonában debütált új együttesében. Kezdőként végigjátszotta a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzést, amelynek 71. percében ő szerezte a vendégek harmadik gólját. A találkozót végül 4-1-re nyerte meg az al-Ain.


A 33 éves labdarúgót egy hatalmas "Hello Dzsudzsák" feliratú molinóval fogadták az Al Ain szurkolói:

Dzsudzsák szerződését február elején bontották fel az al-Ittihad Kalba FC-nél, a klub akkor szakmai okokkal indokolta a döntést, mondván, Jorge da Silva vezetőedző hosszú távú elképzeléseiben már nem szerepelt a támadó.

Az al-Ain a második, az al-Ittihad Kalba a 11. helyen áll az élvonal 16. fordulóját követően.

Borítókép: Twitter/Al Ain FC

Sport365.hu - Gyorsan megtalálta következő csapatát Dzsudzsák Balázs

Továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben, az al-Ain labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs - számolt be pénteken az MLSZ Twitter-oldala. A 33 éves szélsőtől a napokban vált meg korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba, amely helyi beszámolók szerint szakmai okokra hivatkozva hozta meg döntését. Dzsudzsák Balázs az al-Ain-ban folytatja pályafutását.

Sport365.hu - Meghökkentő részletek derültek ki Dzsudzsák klubváltásáról

Érdekes dolgok derültek ki Dzsudzsák Balázs klubváltásával kapcsolatban. A 33 éves 108-szoros válogatott játékos a Rádió 1 reggeli műsorában beszélt átigazolásainak körülményeiről. Dzsudzsák fél + 2 évre írt alá új csapatához, az Al-Ain együtteséhez. A Rádió 1 műsorának elmondta, hogy semmi előjele nem volt annak, hogy mellőzik.

Videók