Elképesztő csereüzlet: így válthat klubot Ronaldo és Pogba

Mindketten visszatérhetnek korábbi sikereik helyszínére.


Paul Pogba és Cristiano Ronaldo lehet a nyári átigazolási szezon legnagyobb slágere, ugyanis Miguel Delaney, a The Independent újságírója szerint egy csereüzlet keretein belül visszatérhetnek korábbi klubjaikhoz.

Mino Raiola a napokban kijelentette, hogy a világbajnok ügyfelének lejárt az ideje a Manchester United labdarúgócsapatánál. A menedzser erről a Tuttosport című olasz lapnak adott interjújában beszélt. Úgy fogalmazott a 27 éves francia játékossal kapcsolatban, hogy bár a szerződése még 2022 nyaráig szól, mindkét félnek az lenne a legjobb, ha már télen elválnának az útjaik.

"Azt kell mondanom, hogy Paul Pogba karrierje a Manchester Unitednél véget ért. Csapatot kell váltania, levegőváltozásra van szüksége" - jelentette ki Raiola, aki augusztusban még kizárta a klubváltás lehetőségét és szerződéshosszabbításról beszélt.


(Kép: Visionhaus/Getty Images)

Pogba 2016-ban, akkor rekordnak számító 105 millió euróért igazolt vissza a Juventustól az MU-hoz, ahol 2009 és 2012 között már játszott. A legfrissebb hírek szerint a középpályás szívesen visszatérne egykori sikereinek helyszínére.

Delaney úgy véli, hogy van esély arra, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis ellentétes utat járjon be és visszatérjen a Unitedbe, ahonnan 2009-ben távozott a Real Madridhoz.

"A Juventust valóban érdekelheti egy csereüzlet." - mondta Delaney a The Football Ramble On the Continent Show című műsorban.

"Egyáltalán nem lehetetlen. A Juventus megpróbálta már megreformálni a csapatot. Kipróbálták Sarrival, most próbálkoznak Pirlóval, de szinte lehetetlen megvalósítani, amíg Ronaldo ott van, mert ahogyan ő játszik, az egyszerűen nem illik bele ebbe a kollektív megközelítésbe, hogy csapatként legyenek jók. Nyilvánvalóan eddig ez egyáltalán nem jelentett problémát, hiszen a maximumnál is többet volt képes kihozni magából. De ott van az edző dilemmája, aki hosszú távra tervezve egy másfajta rendszert alakítana ki. Jelenleg úgy fest a Juve játéka, hogy megszerzik a labdát és Cristianónak adják, de a probléma az, hogy erről nagyon nehéz lesz a játékosokat leszoktatni."

Számtalanszor röppentek fel hírek Ronaldo esetleges visszatéréséről mióta 2009-ben elhagyta az Old Traffordot. Mint arról korábban már beszámoltunk, a MU egyik legnagyobb szponzora, a Chevrolet is azon dolgozik, hogy vissza tudják csábítani a klub valaha volt egyik legnagyobb showmanjét az Álmok Színházába.


(Kép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Ön szerint létrejöhet ez az elképesztő csereüzlet? Írja meg nekünk véleményét kommentben!

Forrás: sportbible

Kép: Getty Images

Videók