Dani Alves exe: kétség sem merülhet fel az ártatlanságával kapcsolatban

Hiába a vádak, egykori párja úgy véli, a brazil játékos továbbra is ártatlan.


Nagyot fordult Dani Alvessel a világ, akit nemi erőszakkal vádolnak, ám az őt meglátogató egykori szerelme szerint a brazil futballista erős tudott maradni a börtönben is.

„A körülményekhez képest rendben van és erős maradt. Azért akartam beszélni vele, hogy a gyerekeink oktatásáról váltsunk néhány mondatot, akiknek ez egy bonyolult szituáció" - mondta a Marcának.

„Ne felejtsük el, hogy Dani Alvesnek családja van és nem minden igaz, amit mondanak róla. Ezek a dolgok megnehezítik a gyerekek életét. Anya vagyok, és amikor a gyerekek szenvednek, én is.”

„Nem kérdeztem a különböző verziókról, mert mindketten tudjuk, hogy nincs miről. Kétség sem merülhet fel az ártatlanságával kapcsolatban – én és a gyerekek is hiszünk ebben. Bizonyítani fogja, hogy nem követtet el semmit, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.”

A decemberben még katari labdarúgó világbajnokságon szereplő védőt Spanyolországban tartják fogva és nem csak legutóbbi csapata, a mexikói Pumas bontotta fel szerződését a botrány kirobbanása után, hanem a hírek szerint jelenlegi feleség, Joana Sanz is azonnal beadta a válókeresetet vele szemben.

Borítókép: Getty Images South America
 

Videók