"Csipesz, mikroszkóp és GPS kellett volna, hogy megtaláljam a férfiasságát"

Az egykori felnőttfilmes színésznő pikáns titkokat árult el egy titokzatos portugál labdarúgóról.


Egy rejtélyes futballistának állítólag olyan kicsi volt a pénisze, hogy "csipeszre, mikroszkópra és GPS-re" lett volna szükség ahhoz, hogy megtalálják - állítja egy spanyol tévés sztár, aki a játékos nevét nem árulta el, ugyanis elmondása szerint azzal "tönkretenni az életét".

A spanyol színész, Andres Pajares lánya, Mari Cielo Pajares pikáns dolgokról rántotta le a leplet az „egy kurva emlékiratai” című önéletrajzi könyvében, többek között egy meg nem nevezett portugál futballistáról egészen megalázó dolgokat állított.

A jelenleg színésznőként, modellként és tévés személyiségként tevénykedkedő egykori pornós elárulta, hogy sokkolóan szerény férfiassággal rendelkezett a sportoló, akivel többször is intim viszonyt folytatott.

"Már majdnem hajnal volt, ezért úgy döntött, itt az ideje, hogy lefeküdjünk." – mesélte Parajes a Diez Minutos magazinnak.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Touch ground. by @leinenlandscape

Mari Cielo Pajares (@mcpajares) által megosztott bejegyzés,


"Levette az alsónadrágját és egyből takarta magát a kezeivel. Életemben nem láttam még ennél kisebb péniszt. Csipeszre, mikroszkópra és GPS-re lett volna szükségem ahhoz, hogy megtaláljam.

Az egykori pornószínésznő azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy ki az a rejtélyes játékos, aki csalódást keltett számára.

"Sem most, sem máskor nem fogom elárulni a nevét, mert nem szeretném tönkretenni az életét."
- erősködött a 44 éves színésznő.

"Többször is volt köztünk intim kapcsolat. Lenyűgöző háta és hasizma volt, de amint levette a boxert elment a kedvem az egésztől. Olyan volt, mint egy kis elveszett kukac az amazóniai esőerdőben. Csak annyit mondhatok, hogy portugál és nagyon jóképű."

Ön szerint ki lehet a titokzatos labdarúgó? Írja meg nekünk válaszát kommentben!

Kép: Instagram / mcpajares

Forrás: rt.com

Videók