Buffon elárulta mit érzett, miután Ronaldo óriási gólt ollózott neki - Videó

A portugál klasszis felkerült Buffon listájára.


Gianluigi Buffon a Juventus kapusa egy beszélgetés során idézte fel, mit érzett, amikor a Bajnokok Ligájában Cristiano Ronaldo gólt ollózott neki.

A Bajnokok Ligája 2017/2018-as szezonjának negyeddöntőjében Cristiano Ronaldo olyan hatalmas gólt rúgott, akkor még Real mezben, hogy még a Juventus szurkolói is megtapsolták.

Nézze meg az ötszörös aranylabdás fantasztikus gólját, amelyet később Puskás-díjra is jelöltek!Ezen a részleten pedig az látható, ahogy az olasz drukkerek megtapsolják Ronaldót, aki megköszöni nekik: 

Tom McDermott on Twitter

UEFA's next respect advert right here #Ronaldo https://t.co/CpVARCVsyY


A Juventus rutinos kapusa, Gianguigi Buffon felidézte az egészen elképesztő ollózós gólt, amit Ronaldo lőtt neki. Mint Buffon elmondta, a gól utáni első 25 másodpercben nagyon frusztráltnak érezte magát, aztán már a gól szépségére gondolt, annak ellenére, hogy Ronaldo azt a Juventusnak lőtte.

"Körülbelül 25 másodpercig voltam csalódott, utána már azon gondolkodtam, mennyire nagyszerű gólt rúgott nekem." – kezdte Buffon. „Rájöttem, hogy ő valami egészen különöset tett. Szóval, amikor elsétáltam mellette, azt kérdeztem tőle: Cristiano, hány éves vagy? Ő csak mosolygott, és annyit válaszolt: 33, nem rossz, mi? És mindketten elkezdtünk nevetni" – elevenítette fel a történteket a kapus.

FutbolBible on Twitter

Buffon talking about Cristiano Ronaldo. Legend recognises legend, great video. Nothing but respect. https://t.co/04IG0zoaCk


Buffon büszkeségét fejezte ki amiatt, hogy Ronaldóval játszhat egy csapatban. Ráadásul a világbajnok kapus elárulta, hogy Cristiano Ronaldónak nagy szerepe volt abban, hogy tavaly nyáron a Paris Saint-Germaintől visszatért a torinói csapathoz.

"A Pályafutásom végén megadatott, hogy együtt játszak Cristianóval, és ez extra motiváció." - tette hozzá a legendás hálóőr. "Nehéz úgy fejlődni, ha nem a legjobbak vesznek körül. Szerettem volna őt is hozzá adni ahhoz a listámhoz, amelyen a legnagyobb bajnokok szerepelnek, akikkel valaha együtt játszottam.”

"Általában két vagy három percet beszélünk az edzésen, de számomra öröm volt megismerkedni vele."

Forrás: sportbible

Borítókép: Matteo Ciambelli/NurPhoto via Getty Images

Videók