Balotelli szívszorító bejegyzésben búcsúzik Raiolától

Az olasz második édesapjának nevezte az ügynököt.


Megható módon tisztelgett Mino Raiola emléke előtt egykori képviseltje, Mario Balotelli.

A nemrég elhunyt Mino Raiola olyan játékosok képviselője volt, mint Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Erling Haaland és Mario Balotelli. Utóbbival nem mindig volt felhőtlen a viszonya, az olasz most mégis megható bejegyzésben búcsúzott tőle.
Balotelli az instagram-oldalán tett közzé egy érzelmes bejegyzést, melyben Raiolát a második apjának nevezte.

"Mindig velem leszel az életben és a futballban! A szemrehányásaid, a segítségeid, a tanácsaid, a vicceid és stratégiáid mindig a fejemben lesznek. Szeretlek és szeretni foglak, mint a második apámat, és tudom, hogy onnan fentről mindig jelen leszel az életünkben! Jó utat Mino” – írta bejegyzésében.


Egyébként Balotelli egyike volt azoknak a labdarúgóknak, akik feldühödtek akkor, amikor már előre Raiola halálhírét terjesztették. A pletykák Olaszországból indultak ki és rövid időn belül futótűzként terjedtek el a világon. A halálhír első megjelenésekor Raiola a Twitterjén reagált, ami alatt Balotelli kifejtette felháborodását a halálhírt terjesztő újságírókkal kapcsolatban.

'Elsőnek kell lenned, mi? Szégyelld magad, és komolyan szégyelld magad a műveltséged, a tiszteletlenséged, az értékeid és felelősséged miatt! #maradj erős Mino – írta akkor Balotelli.

Forrás: pulse.ng

Borítókép: instaagram.com/mb459

 

Videók