A saját lakásuk előtt segítette világra hozni a kislányukat - Videó

A brazil középpályás egyik pillanatról a másikra a szülész szerepébe csöppent.


Ahogy a mondás is tartja: a szükség nagy úr. Ezt minden bizonnyal a brazil labdarúgó, Bryan Borges is alá tudja támasztani, ugyanis a napokban hirtelen a szülész szerepébe csöppent, miközben a felesége a lakóházuk előtti járdán világra hozta a kislányukat.

A brazil másodosztályú Nautico Capibaribe FC középpályása azt tervezte, hogy kórházba viszi feleségét, Myllenát, azonban a kislányuk úgy döntött, hogy picit inkább felülírja a szülők tervét, ugyanis olyan gyorsan igyekezett világra jönni, hogy a pár nem hogy a szülészetre, még az autóig sem ért oda időben.

A nem mindennapi élményt a lakóházukban lévő kamerák is rögzítették. A videón látható, ahogy a házaspár a lifttől csupán a ház előtti járdáig jutott. Továbbá látható, ahogy Borges segíti feleségét, megpróbálja a karjaiba venni. Majd Myllena jelezte, hogy inkább lefeküdne a földre, néhány perccel később pedig megszületett kislányuk, Cecilia.

A videó végén pedig az látszik, ahogy a házaspár barátai törülközőt visznek az újszülött takarására, majd Borges és felesége elindulnak eredeti célpontjuk felé, az Esperanca Kórház szülészetére.

Forrás: rt.com

Borítókép: Instagram / bryanborges31 / YouTube / FocusOn News Agency

Videók