A döntés, ami megváltoztatta Messi jövőjét

A Barcelona Ronaldinho miatt nem szerződtette Cristiano Ronaldót. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták idén a Sport365-ön.


Sokszor egy-egy döntés egészen más irányba tereli a dolgokat, és ezek csak utólag derülnek ki. Így volt ez Ronaldinho és Messi esetében is.

Ronaldinho remek tanára volt Lionel Messinek. A brazil a kezdetektől fogva szárnyai alá vette a fiatal argentint, és a jelenlegi csapatkapitány sokat fejlődött az ő felügyelete alatt.

Az már egy megválaszolatlan kérdés marad, hogy mi lett volna, ha a két játékos sorsa nem fonódik össze. Pedig ettől nem is állt annyira távol a helyzet. Joan Laporta ugyanis nemrég elárulta egy Twitteren folytatott beszélgetésben, hogy kis híján Cristiano Ronaldo került Ronaldinho helyére.

„Le akartuk szerződtetni Ronaldinhót és Marquezt, továbbá a mexikói emberei Cristiano Ronaldot is feajánlották nekünk, aki akkor a Sporting Clubnál játszott. Az egyik ügynöke azt mondta, van egy játékosuk, akit 19 millióért adnának el a Manchester Unitednek, de nekünk 17-ért odaadják. Mi akkor már megvettük Ronaldinhot, így elutasítottuk az ajánlatot, de őszintén szólva nem bántam meg."

Egy biztos, teljesen más lenne a modern futball, ha akkor Laporta Ronaldo mellett teszi le a voksát.

Forrás: marca.com

Borítókép: instagram.com/Ronaldinho

Videók