Müller szereplése kétséges a magyarok ellen

Hummels és Gündogan edzésben.


Mats Hummels és Ilkay Gündogan kedden már társaival edzett, Thomas Müller müncheni szereplése azonban felettébb kétséges a németeknél szerdán a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzésén.

Hétfőn négyen maradtak távol a Nationalelf tréningjétől, Hummels és Müller térd-, míg Gündogan és Lukas Halstenberg izomproblémákkal bajlódott. Egy nappal a müncheni meccs előtt Hummels és Gündogan már a többiekkel edzett, Müller azonban csak stabilizáló gyakorlatokat végzett Herzogenaurachban, így a dpa német hírügynökség szerint egyre valószínűtlenebb a szerdai bevetése. A Bayern München 31 éves csatára kerékpárral érkezett meg az edzőpályára, majd beragasztott térddel futott a szövetség fizioterapeutájának felügyelete mellett, de labdás gyakorlatokat nem végzett.


Fotó: Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images

Jochim Löw szövetségi kapitány a 19.15 órakor kezdődő sajtótájékoztatón beszél majd a sérültek állapotáról, az eseményen Hummels is részt vesz. A csoportkör utolsó, harmadik fordulója mindkét válogatott számára sorsdöntő lesz a továbbjutás szempontjából, a németeknek jelenleg három, a magyaroknak egy pontjuk van a Münchenben szerdán 21 órakor kezdődő találkozó előtt.

Borítókép: Alex Grimm - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók