Hazánk egyik népszerű együttese is hangol az Eb-re

Ez a sláger sokszor felcsendül majd a nyár során.


Meglepetéssel készült hallgatóinak a Talpra magyar: az Irie Maffia 11 fős legénysége foglalta el a Petőfi Rádió stúdióját egy minikoncert erejéig. A 15. jubileumát ünneplő zenekar a labdarúgó-Európa-bajnokságra írt dalát, a Bajnokot mutatta be élőben az éteren keresztül.

Az Irie Maffia csapata annak ellenére sem okozott csalódást a Petőfi Rádió hallgatóinak, hogy korán kellett felkelniük: Sena, MC Columbo és zenésztársaik élő minikoncerttel szórakoztatták a közönséget. A jó hangulathoz a Talpra magyar műsorvezetője, Harsányi Levente is hozzájárult, aki lelkes zenerajongóként és focidrukkerként élvezte a különleges reggeli bulit. Az adásban előadott Bajnok című dal feltehetően az idei nyár egyik legnagyobb slágere lesz, de a Ladánybene 27 által híressé tett, Kell egy házat is bemutatta az együttes saját feldolgozásban.

 

Irie Maffia - Bajnok (Official Audio)

zene: Horváth Gáspárszöveg: Dagadu Sena, Kéri András,Kemon W. Thomas, Busa IstvánA dal már elérhető az iTunes oldalán: http://geni.us/Bajnokkoncertszervezés:...

 

„Nemcsak a zenét, a focit is nagyon szeretjük. Úgy alakult az időzítés, hogy jövő hét szombaton a magyar meccs éppen a koncertünk előtt lesz, így biztosan megnézzük majd” – fogalmazott a műsorban Kéri András, azaz MC Columbo, az Irie Maffia egyik énekese. A zenekar már teljes erőbedobással a nyárra készül, sorakoznak a koncertidőpontok a naptárjukban, várják a fesztiválokat, ahova nagy dózisban szállítják a tőlük megszokott jó kedvet és táncra perdítő dallamokat.

A Talpra magyarban azonban ezzel még nem ér véget az Eb-őrület, hiszen a július 11-ig tartó bajnokság eseményeiről rendszeresen tudósítanak majd a műsorban, nem is akárhogy! A Petőfi Rádióban a labdarúgó Európa-bajnokság alatt minden reggel bejelentkezik majd az M4 Sport ötfős kommentátori csapatának egy-egy tagja. A Hajdú B. István, Székely Dávid, Ujvári Máté, Varga Ákos és Varga Péter alkotta ötösfogat az adott naphoz és mérkőzésekhez köthető legizgalmasabb és legérdekesebb történetekkel, helyszíni beszámolókkal, exkluzív információkkal szolgál majd a Petőfi Rádió hallgatóinak Bakutól egészen Koppenhágáig az Eb 11 városából.

Borítókép: Alex Nicodim/Sportsfile via Getty Images

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketingiroda

Videók