"Felébredtünk a rémálomból" - megható levelet írt az Inter Eriksennek

Elmesélték a klubnál hogyan élték meg a szívszorító pillanatokat.


Az Internazionale megható levelet írt Christian Eriksennek egy héttel azután, hogy a dán labdarúgó válogatott játékosa összeesett a pályán a Finnország elleni találkozón.

A szívleállását követően már stabil állapotban lévő játékos klubcsapata az egész futballközösséget körülvevő kollektív megkönnyebbülésről írt.

„Azok a napok, amelyek szombattól következtek, nem voltak normálisak. Attól a pillanattól hosszúnak és értelmetlennek tűntek számunkra a napok és csak azt kívántuk, hogy ez egy rossz álom legyen” – kezdte a levelét a klubcsapat.

„Szerencsére a legrosszabb rémálmokból is felébredtünk. Ezeknek a napoknak a tiszteletreméltó csöndjében összesűrítettük minden gondolatunkat, imánkat, sőt sóhajainkat is: megkönnyebbültünk a fotókért és a friss hírekért, amik egy olyan helyről származtak, amit csak néhány napja ismertünk meg. A koppenhágai Rigshospitalet kórházból.”

 


„Kedden reggel eljött a legszebb pillanat: a felbukkanás, a fénykép és a mosoly. És a felszabadító üzenet: Helló mindenkinek. Nagyon köszönöm a világ minden tájáról érkező üzeneteket. Sokat jelent a családomnak és nekem. Jól vagyok.”

Megható sorait azzal zárta a klub, hogy Eriksent mindenben támogatni fogják.

Hajrá Chris, az Inter és az összes Inter-szurkoló veled van.

 

Forrás: marca.com

Borítókép: Marco Luzzani/Getty Images

Videók