Deschamps: Griezmann minden idők egyik legjobbja

Ezzel biztosan sokan vitatkoznának.


Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya dicsérte Antoine Griezmannt - aki szerinte minden idők egyik legnagyobb játékosa.

A 30 éves Antoine Griezmann nehezen teljesítette az elvárásokat Barcelonában - akit 120 millió euróért vettek meg. A francia válogatottban azonban megy neki. Didier Deschamps, a válogatott szövetségi kapitánya pedig megragadta az alkalmat, hogy elismerje játékosát.

„Nagyszerűen végzi a dolgát, és sikerül elkerülnie a sérüléseket, amelyeket elszenvedhetett volna. Lehet, hogy már nincs 20 éves, de nagyon jól vigyáz magára. A statisztikák önmagukért beszélnek. Láthatja, hogy milyen hatást gyakorol a csapatra az általa nyújtott gólok és gólpasszok révén. Ha ezután, hozzáadjuk a képességét, hogy képes megváltoztatni a játékot, a munkáját és még azt, hogy a védekezésben is kiveszi a részét, akkor rájövünk, hogy ő minden idők egyik legnagyobb játékosa Európában és a világon egyaránt.”

Sport365.hu - Griezmann: Boldogtalan voltam Barcelonában

A 30 éves játékos az Atlético Madrid csapatát hagyta el a Barcelona kedvéért 2019 nyarán. Az elvárások magasok voltak, amiket nem tudott egyből megugrani. Ronald Koeman a kezdetekben csak csereként számolt vele, és csak néhány perceket kapott. „Igen, boldogtalan voltam Barcelonában. A szezon elején, amikor csak a kispadon ültem, nem éreztem magam fontosnak.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Kristy Sparow - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók