" Szeretném megérteni mi történt" - Christian Eriksen

A kórházból üzent szívmegállása után a dán középpályás.


Újabb bíztató hírek érkeztek Cristian Eriksenről.

Mint arról korábban beszámoltunk a Dánia-Finnország találkozó 42. percében az Inter középpályása összeesett és csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhette az életét.

A 29 éves játékos menedzserén keresztül üzent az olasz La Gazzetta Dello Sportnak.

Christiannak jó kedve volt, viccelődött, jó hangulatban volt. Mindannyian szeretnénk tudni mi történt vele. Az orvosok alapos vizsgálatot végeznek rajta, ez hosszú időbe fog telni. – nyilatkozta Eriksen ügynöke, Martin Schoots.

Ügynöke szavait az Inter középpályása is megerősítette.

„Köszönöm, jobban vagyok. Nem fogom feladni. Szeretném megköszönni mindenkinek, amit értem tettek.” – nyilatkozta a dán középpályás.

A dán válogatotthoz a történtek után pszichológust hívtak, aki segít nekik feldolgozni.

Borítókép: Friedemann Vogel - Pool/Getty Images

Sport365.hu - Eriksen ébren! - Fogta a fejét a hordágyon

Egyszerűen hihetetlen. A Dánia - Finnország Európa bajnoki mérkőzésen Christian Eriksen összeesett, és eszméletlenül a földre hullott. Senki nem nyúlt hozzá, egyszerűen csak a földreesett. A dán Christian Eriksen összeesett a pályán, újraélesztik, emiatt az első félidő végén félbeszakadt a Dánia-Finnország mérkőzés a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Koppenhágában, a B csoportban.

Sport365.hu - Eriksen üzent csapattársainak: "Jól érzem magam, és remélem, hogy hamarosan visszatérek."

Piero Volpi, az Inter orvosa szerint Christian Eriksen orvosi vizsgálatai „soha nem mutattak problémát", míg a dán sztár állítólag azt mondta csapattársainak, hogy „hamarosan visszatér". A dán Christian Eriksen összeesett a pályán, újraélesztették, emiatt az első félidő végén félbeszakadt a Dánia-Finnország mérkőzés a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Koppenhágában, a B csoportban.

Videók