Totti: a Real Madrid-Manchester City egy döntő az elődöntőben

Tottinak a Real Madrid a második csapata.


Francesco Totti, korábbi olasz labdarúgó bevallotta, hogy a Roma után a Real Madrid áll hozzá a legközelebb, és minden jót kívánt nekik a Bajnokok Ligájában, amelyben a Manchester Cityvel csapnak össze egy olyan mérkőzésen, amelyet egy döntő az elődöntőben mondattal jellemzett.

Totti karrierje során közel állt ahhoz, hogy a Real Madridban játsszon, de az olasz Roma ikonja nem zárta le a váltást, és csak ellenfélként játszott a Santiago Bernabeuban. A madridisták álló ovációval ismerték el nagyságát.

„Az egy olyan érzés volt, amit egész életemben magammal viszek” - emlékezett vissza Totti egy madridi látogatásra. "Egyedülálló érzés, amikor egy olyan stadion tapsol, mint a Bernabéu. Izgalmas volt. A Bernabéu egy olyan stadion, amely szenvedélyt ad, és arra késztet, hogy játszani akarj. Ellenfélként idejönni felemelő volt" - tette hozzá a klub médiájának.

Totti először nézett meg egy Real Madrid-meccset, a Celta ellen, "a lelátóról", és elismerte, hogy ez "csodálatos érzés" volt. "Mindig is ott voltam, mint rivális a pályán. A Real Madrid egy nagyon fontos klub". A "Bajnokok Ligájára" és a májusban esedékes nagy csatára a Real Madrid és a Manchester City közötti mérkőzésre összpontosítva az olasz kiemelte a két csapat közötti egyenlőséget.

„Ez egy döntő az elődöntőben. Két nagyszerű csapat és két nagyszerű klub. Bármi megtörténhet. Én a Real Madridnak drukkolok, és remélem, hogy ők jutnak a döntőbe.”

Totti hálás volt a honfitársával, Carlo Ancelottival való kapcsolatáért, és csodálatát fejezte ki a horvát középpályás, Luka Modric iránt.

„Ancelottival remek a kapcsolatunk. Egy igazi tiszta ember, aki pozitivitást sugároz. Meghívott, hogy eljöjjek és megismerjem a Real Madrid Cityt, és most itt vagyok. A Roma után számomra a Real Madrid a második csapatom, és az a klub, amelyet mindig is támogattam és csodáltam. Különleges kapcsolatom van Modriccsal. Csodáljuk egymást. Van szerencsém személyesen ismerni őt, és ő egy rendkívüli játékos és ember.”

Borítókép: Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Videók