Timo Werner reagált Thiago Silva feleségének kiborulására

Minden jó, ha jó a vége.


A Chelsea támadója, Timo Werner reagált a Thiago Silva felesége általi kritikákra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Isabella Silva a Manchester City mindkét Bajnokok Ligája elődöntős meccsét végig kommentálta közösségi oldalán. Az első találkozón Timo Werner hatalmas helyzetet hagyott ki, amit a nő sem tűrt szó nélkül.

„Ez a karma srácok. Minden csapatban, ahol feltűnök, van egy csatár, akinek folyamatosan hiányoznak a góljai… ez a Werner, vagy mi a neve” - mondta videójában.

Nem kellett azonban sok idő ahhoz, hogy Isabella véleménye megváltozzon.

Amikor a második találkozó elején Wernr betalált, a nő ujjongva kiabálta a kamerába: „Werner, nagyon jó! Erről beszélek. Tudod, hogyan kell gólt szerezni. Te vagy a legjobb, barátom! Imádlak!

A játékos nemrég megszólalt Thiago Silva feleségének heves reakciójával kapcsolatban, és azt is elárulta lett-e következménye az esetnek.

„Néha megtörténhet ez, amikor túlcsordulnak az érzelmek” – mondta a Sky Sportsnak, hozzátéve, hogy az estet az első mérkőzés másnapján tisztázták csapattársával.

„Thiago másnap közvetlenül tőlem is bocsánatot kért. Ezzel kipipáltuk az ügyet.”

"Szóval annál is inkább örülök, hogy nemcsak neki vagyok hálás, hanem a többi csapattársaim feleségének is. Remélhetőleg én, vagy mi újra megörvendeztethetjük őket!" A legjobb dolog, ha a nők boldog ... és ha a rajongók boldogok” – tette hozzá.

Borítókép és forrás: sportbible.com

Videók