Spalletti hazamegy, ha ismét ez történik a Milan elleni BL visszavágón

A Napoli edzője meglepettségről és csalódottságról beszélt, majd odaszólt a szurkolóknak.


Kisebb meglepetésre a Napoli egy gólos vereséget szenvedett a San Siroban szerda este a Milan ellen, így a jövő heti Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján saját közönsége előtt kell két góllal győznie, ha tovább akar jutni a rendes játékidőben.

A rangadót követő sajtótájékoztatón Luciano Spalletti, aki a bajnokságban várhatóan csúcsra vezeti a kékeket, felszólította a szurkolókat, hogy álljanak teljes vállszélességgel a csapat mellé.

„Nem vagyok benne teljesen biztos milyen hangulatra számíthatunk a jövő héten, sajnálattal figyeltem a stadionunkat a Milan elleni bajnokin. Ott voltunk a bajnoki cím kapujában 33 év elteltével, egy fontos meccset játszottunk és látni ezt a „mindenki a másik ellen” attitűdöt… sosem fogom megérteni és mindig emlékszek majd rá.”

„Ha hasonló történik a visszavágón, ott hagyom a kispadot és hazamegyek. Azért, mert ez egy megmagyarázhatatlan dolog. A srácok érzékenyek arra, ami körülöttük történik és a Maradona stadionban abszurd hangulatban futballoztunk. Túszul ejtettek minket.”

Az olasz szakember tehát egyértelmű üzenetet küldött az ultrák felé, akiknek jó hír lehet, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Victor Osimhen minden bizonnyal már ott lehet a visszavágón.

Borítókép: Getty Images Europe /  Valerio Pennicino - UEFA

Videók