„Sosem látott mélységekbe zuhanhat az Arsenal”

Rio Ferdinand szerint a Bayern München a hazai pálya előnyét kihasználva búcsúztatja az Arsenalt a Bajnokok Ligájából, sosem látott mélységekbe taszítva ezzel az ágyúsokat.A Manchester United korábbi legendás játékosa a YouTube-csatornáján arról beszélt, félti az Arsenalt a németországi BL-negyeddöntő visszavágótól. Kiemelte, Harry Kane, a Tottenham korábbi sztárja ejtheti ki Európából az ágyúsokat a szezon legfontosabb mérkőzésén.

„Szerintem ez előny a Bayern Münchennek. A Bayern otthon játszhat, és megvan a kellő európai tapasztalata. El tudod képzelni, hogy a (volt Tottenham-kapitány) Harry Kane kiüti az Arsenalt Európából? A szezon legfontosabb mérkőzése következik az ágyúsoknak, amit, ha elveszítenek, sosem látott mélységekbe zuhanhatnak Mikel Artetával. Egy ilyen hét után, amikor kikerül a kezedből a sorsod a bajnokságban és a BL-től is búcsúzól… azon a ponton aggódnék az Arsenalért." – fejtette ki álláspontját Ferdinand.

Hogy vajon jogos-e a félelme, az majd holnap kiderül. Szerdán 21 órakor az Allianz Arénában csap össze a Bayern München és az Arsenal. Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született Londonban.

(Fotó: Goal.com)

 

Videók