„Semmi olyat nem mutat, amit egy 75 millió fontos szélsőtől várnánk”

A Manchester United szurkolói nem ájultak el Jadon Sancho BL-elődöntős produkciójától! - TOP5: Ez volt a héten a negyedik legolvasottabb cikk a Sport365-ön.


Mint azt már korábban megírtuk, a Borussia Dortmund a Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén 1-0-ra legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát szerda este. A győzelmet jelentő gólból ugyan nem vállalt közvetlen szerepet, ám a meccs utáni hősnek egyértelműen a jobboldalt uraló Jadon Sanchót kiáltotta ki világsajtó.

Ugyanakkor a Manchester Unitedtől kölcsönben a BVB-be visszatérő, az Angliába kerülésekor 75 millió fontért megvásárolt angol produkcióját nem minden United-szurkoló látta kiemelkedőnek. Íme, néhány lehangoló, avagy őszinte, netán realisztikus vélemény:

„Másik mozit néztem, mint a sajtó munkatársai. Jól játszott, de ha csak a sajtóvisszhangot nézzük, azt gondolhatja az ember, hogy Zidane 2006-os, brazilok elleni meccsét kreálta újra, vagy valami hasonló.”

„Alig néhány pillanat akadt, amikor decensnek tűnt. A testbeszéde jobb, talán többet is akar vállallni, de semmi olyat nem mutat, amit egy 75 millió fontéos szélsőtől vár az ember. Egy szerelés, néhány jó labdavezetés, meg talán egyszer-kétszer faképnél hagyott védő az oldalvonal környékén. Nem rossz, de azért nem is jön tűzbe ennyitől az ember.”

„Olyan alacsonyan van a léc vele kapcsolatban a United-korszak miatt, hogy már egy 7/10-es dortmundi produkció is világklasszisnak van beállítva, amit aztán az orrunk alá dörgölnek.”

„Zéró gól, zéró assziszt, néhány pálya közepi, sehova sem tartó labdavezetés, tisztára mint egy szárnyvédő, akit egy PlayStation-játékos irányít. Valóban ’visszatért’!”

"Lelkesedtünk Sanchóért, hogy aztán Ole, Rangnick és ETH kezei alatt is sz*r legyen. Persze, biztosan jobban ment volna neki, ha a csapat körülötte jobb, de ha őszinte akarok lenni, csalódáson kívül semmi mást nem kaptunk Jadon Sanchótól.”

Ha azt állítjuk, nem várják vissza tárt karokkal a szélsőt Manchester vörös felébe, talán nem túlzunk.

(Fotó: Facebook/Borussia Dortmund)
 

Videók