Ronaldo biztosan nem kapott a szívéhez, az UEFA büntetése miatt

Simeonét utánzó gólörömét vizsgálták.


Mint korábban jeleztük, az UEFA vizsgálatot indított Cristiano Ronaldo ellen, miután lemásolta Diego Simeone emlékezetes gólörömét a Juve 3-0-s Atlético felett aratott győzelmekor. 
 
A 34 éves játékos akkor ismételte meg sajátos módon az Atlético edzőjének nyers gesztusát, amikor szinte bebiztosította csapata továbbjutását a Bajnokok Ligájában. Simeonét korábban nem tiltotta el az UEFA, csak egy 20,000 eurós pénzbüntetést szabott ki rá. A szövetséget nem vádolhatjuk következetesség hiányával, ugyanis a Juventus portugál ásza ugyanezt az összeget lesz kénytelen befizetni, a sajtó információk szerint, napi 72 925 eurós fizetéséből. Ronaldo így már egészen nyugodtan készülhet a folytatásra az után, hogy eleinte arról cikkeztek a sajtóban, hogy akár 3 mérkőzésre is eltilthatják. 

A Juve az Ajax-szal játszik majd a negyeddöntőkben, miközben hajtanak első BL címükre 1996 óta. A találkozó külön érdekessége, hogy pont egymással játszotta azt a döntőt a két csapat, és csak büntetőkkel tudták eldönteni a cím sorsát. 

Fotó forrása: Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images

Videók