Reus nem aggódik a vereség miatt

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kedd este a Borussia Dortmund 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként. A dortmundiak gólszerzője, Marco Reus szerint a párharc még nyitott, bárki továbbjuthat.


A német játékos a keddi góljával sorozatban a negyedik mérkőzésén talált be. Reus úgy érzi, a csapat többet is kihozhatott volna a meccsből, de magabiztos a folytatást illetően.

"Talán jobb eredményt is elérhettünk volna. 1-1 után mi voltunk a jobbak, aztán kaptunk egy nagyon buta gólt. A második félidőben mindkét csapat a saját játékát próbálta játszani." - nyilatkozta Reus a mérkőzés után.

"Most fel kell készülnünk a visszavágóra. Sokkal magabiztosabbnak kell lennünk, de egyáltalán nem aggódom. Bármi megtörténhet a visszavágón."

Reus gólja egy óriási védelmi hiba után született, amikor Giorgio Chielini elcsúszott a labdával, és a német játékos egy-az-egyben vezethette kapura a labdát. Reus elmondta, készültek erre Aubameyanggal.

"Láthatták, hogy én és Auba folyamatosan nyomás alatt tartottuk a védőket, míg Immobile Pirlót támadta. Aztán Chiellini el is csúszott. Az ilyen dolgok egyszer vagy kétszer történnek meg."

Videók