Pedri szerint ez a két csapat várhat a Barcelonára a BL-döntőben

A spanyol nagyon magabiztos arra vonatkozóan, hogy ők eljutnak a fináléba.


 Pedri megnevezte azokat a csapatokat, amelyek szerinte a Barcelonával találkozhatnak az idei Bajnokok Ligája-döntőben.

A Barca egykori játékosával és menedzserével kerül szembe, hiszen a negyeddöntőben Luis Enrique Paris Saint-Germainnel találkozik. Amennyiben a PSG-t búcsúztatják, az Atletico Madrid - Borussia Dortmund mérkőzés győztesére várnak a döntőbe jutásért.

A sorsolás másik felében a Bayern München, az Arsenal, a Manchester City és a Real Madrid szerepel. A Bayern az Arsenallal, míg a Man City a Reallal csap össze.

Pedri biztos benne, hogy csapata bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe, sőt azt is megjósolta, hogy kivel találkoznak majd június 1-jén a Wembley Stadionban.

Ő a Manchester Cityt várja, hogy bejusson a londoni fináléba, de tetszik neki az az ötlet is, hogy a Reallal csapjanak össze.

"Szerintem mi lesz az UCL-döntőben? Barca-City. Bár a Barca-Madrid sem lenne rossz" - mondta.

"Mi vagyunk a Barca. Nagyon nehéz lesz, de természetesen megnyerhetjük. Úgy látom, hogy a Barcelona fiataljai magabiztosak és nagyon akarnak teljesíteni a Bajnokok Ligájában!"

A Barcelona a 2014/15-ös szezon óta nem jutott döntőbe, ahol a Juventust 3-1-re legyőzve ötödik Bajnokok Ligája-címét szerezte meg.

Pedri, aki ebben a szezonban 24 mérkőzésen lépett pályára az összes sorozatban, jelenleg combproblémákkal küzd, de reméli, hogy hamarosan visszatérhet a pályára.

A 21 éves játékos a sérülése kapcsán így nyilatkozott: "Nincs konkrét dátum a visszatérésemre, de egyelőre minden nagyon jól halad!”

Fotó: Getty Images

Videók