Neymar játéka szégyen volt a Bayern München ellen

Kőkemény kritika egy honfitárstól.


A Paris Saint-Germain jelenleg hárommeccses vereségsorozatban van, és nem játszik jól, mióta visszatért a világbajnoki szünetről.

A fővárosi klub legutóbbi 1-0-s veresége a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában a legutóbbi olyan teljesítmény, amely miatt sokan kritizálják a PSG-t, különösen a Neymart.

A korábbi brazil labdarúgó, José Ferreira Neto a 31 éves játékost szidta azért, ahogyan a keddi, Parc des Princes-ben elszenvedett vereség alkalmával játszott.

„Neymar egy kivételes játékos, de szégyen volt. Le kellett volna hozni. Egyáltalán nem játszott jól. Mbappé öt perc alatt többet tett, mint Neymar az egész meccsen.”

Neymarnak összesen három lövése volt a mérkőzésen, ebből csak egy talált kaput, és a brazil válogatott játékos egy gólszerzési lehetőséget generált. Mindezek alapján nem ez volt a legjobb meccse. Március 8-án azonban 90 perce van arra, hogy amikor a PSG az Allianz Arénába utazik, minőségi teljesítményt nyújtva jóvá tegye a hibáját. Akkor Neymar lehet az egyik oka annak, hogy a párizsi klub a teljesítményével bejuthat a negyeddöntőbe.

Borítókép: Clive Rose/Getty Images

Videók