Modric: Még mindig emlékszem arra a videóra, amit Zizou játszott le nekünk

A horvát középpályás még mindig motivált, és ismét el akarják hódítani a Bajnokok Ligája trófeát.


Luka Modric az elmúlt évtizedben a Real Madrid egyik alappillére volt, és ez idő alatt a klub egyik legsikeresebb játékosává vált.

Pályafutása során már öt Bajnokok Ligája-címet nyert, mindet a Real Madriddal, és ebben a szezonban akár megszerezheti a hatodikat is. A Manchester City elleni szerdai elődöntő visszavágója előtt Modric hangsúlyozta, hogy ugyanolyan motivált, mint valaha, hogy elhódítsák a trófeát.

„Természetesen motivált vagyok. Még mindig emlékszem arra a videóra, amit Zizou játszott le nekünk, ami arról szólt, hogy dinasztiává válunk. Természetesen ez jár a fejünkben. Ez extra motivációt ad nekünk. Már az is motivál, hogy ilyen meccseket játszunk a Real Madriddal. Amikor tudod, hogy közel vagy a győzelemhez, mindent bele akarsz adni. Nagyon jól érezzük magunkat ezen a tornán és ezeken a mérkőzéseken. Sok címet nyertünk már. Hiszünk a minőségünkben. Tudjuk, hogy a történelem arra kényszerít, hogy a legjobbat nyújtsd, amikor csak játszol."

A Manchester City elleni meccs előtt Modric azt várja csapattársaitól, Vinicius Juniortól és Rodrygótól, hogy úgy álljanak helyt, ahogy azt az elmúlt két szezonban a Bajnokok Ligájában tették.

„Bátrak, és megmutatták, hogy a futballjukkal el tudnak dönteni mérkőzéseket. A legfontosabb dolog a csapat. Ha jól játszunk és egyben vagyunk, akkor Vinicius vagy Rodrygo fel fog tűnni, fe a legfontosabb, hogy egyben legyünk.”

A Real Madrid 15. Bajnokok Ligája-címét célozza meg, és a szerdai, Manhester City elleni győzelemmel kiváló esélyük lenne arra, hogy valóra váltsák ezt az álmot.

Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Videók