„Messi ellen mindig jól mennek a dolgok, Cristiano Ronaldo ellen voltak gondok”

Thomas Müller elmondta a véleményét.


A Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közötti összehasonlítások, látszólag függetlenül attól, hogy mi történik a pályán, mindig is jelen lesznek. A Bayern München csatára, Thomas Müller, aki ritkán ódzkodik a vitáktól, a két szurkolótábor középpontjába gázolt.

Müller a héten a Bayern csapatkapitányaként 3-0-s összesített győzelmet aratott Messi Paris Saint-Germainje ellen. A mérkőzés után elismerte, hogy élvezte az argentin elleni játékot.

„Messi ellen mindig jól mennek a dolgok az eredmények tekintetében. Klubszinten Cristiano Ronaldo volt a problémánk, amikor a Real Madridnál volt.”

Müller azonban inkább a Messi elleni történelmi győzelmeket említette.

„Természetesen ismerem a Messi elleni meccsek statisztikáit. Egy olyan meccs előtt, mindig beszélnek ezekről a dolgokról. Ott van a Barcelona elleni 2-8, de azt hiszem, ennél fontosabb volt a 2013-as elődöntőben a 7-0-s összesítés.”

Messivel szemben azonban ő sem volt lekezelő.

„A legnagyobb tisztelettel tekintek Messi világbajnoki teljesítményére” – mondta Müller a Cadena SER-nek.

Messinek döntést kell hoznia arról, hogyan közelíti meg pályafutása befejező szakaszát Európában. A Paris Saint-Germainnél a nyáron lejár a szerződése, így választhat, hogy Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan a Major League Soccerbe vagy a Közel-Keletre távozik, vagy pedig egy utolsó Bajnokok Ligája-trófeára hajt Európában.

Borítókép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Videók