Klopp Madridban értékelt "Még nem dőlt el semmi"

A Liverpool német trénere elégedett volt a játékkal.


Jürgen Klopp úgy érzi, hogy nem dőlt el a továbbjutás kérdése azután, hogy az Atlético Madrid 1-0-ra győzni tudott az első mérkőzésen. 

"Elveszítettük a mérkőzést, de nem akarok a bíróról, vagy döntésekről beszélni. Az Atlético szerzett egy gólt, amit nem egy kidolgozott szituáció előzött meg. Volt egy bedobás, amit mi kellett volna, hogy kapjunk, de az ellenfél dobhatott, aztán egy szöglet, amiből gólt szereztek."

Az alábbi videón tisztán látszik, hogy a labda Morata fején csúszik meg, majd hagyja el a játékteret. Az Atlético kapott bedobást az eset után, majd ezt követően jött a szöglet amiből a győztes gólt szerezték. 

 

"Az ellenfelet a saját térfelükön tudtuk nyomás alá helyezni, ebben nagyon jók voltunk. De a befejezéseknél nem voltunk elég pontosak. Voltak helyzeteink, de ez nem volt elég. Bár kikaptunk, de ez olyan mintha elveszítenél egy félidőt, de még ott a második félidő, amit hazai pályán fogunk játszani. Ott minden máshogy lesz, és ezt megérzi majd az ellenfelünk is." 

Klopp's Reaction: Mane, Salah & Henderson updates from Madrid | Atletico vs Liverpool

Watch as Jürgen Klopp gives an update on the status of Sadio Mane and Jordan Henderson after the duo were substituted alongside Mo Salah in the Reds' Champio...

 

"A hazaiak nagyon örültek a győzelemnek, de még nincs vége. Nekünk nincs problémánk ezzel az eredménnyel."

"Manét azért cseréltem le mert a sárgalapja után az ellenfél már attól elesett ha a játékosom egy mélyebb levegőt vett mellette. Féltem, hogy megkapja a második lapját és kiállítják. Salah esete egy taktikai csere volt. Változtatni akartunk a játékunkon."

Borítókép: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Videók