Klopp ígéretet tett a Liverpool szurkolóinak

A Liverpool vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája döntőjében. Klopp azonban előre tekint.


Jürgen Klopp megígérte a Liverpool szurkolóinak, hogy Isztambulban újra találkoznak a döntőben jövőre, miután fájó vereséget szenvedtek a Real Madrid ellen a döntőben.

Kép

A Real Madrid 14. alkalommal nyerte meg a BL-serleget, a mindent eldöntő gólt pedig Vinicius Junior szerezte, annak ellenére, hogy a Liverpool a mérkőzés nagy részét uralta. A Liverpool hat nap leforgása alatt elbukta a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját is, és meg kellett elégedniük a FAk-kupával és a Carabao-serleggel.

„Úgy érzem, hogy visszatérünk. A srácok egy kiváló csapatot alkotnak együtt. A következő szezonban is versenyképesek leszünk. Hol lesz jövőre a döntő? Isztambulban? Foglalják le nekünk a szállodát! Az öltözőben jelenleg senki sem azt érzi, hogy ez egy nagyszerű szezon volt. Talán szükségünk van néhány órára ehhez, hogy feldolgozzuk a történteket. Jó meccset játszottunk, de nem tökéleteset. De egy ilyen csapat ellen, nagyon nehéz tökéletes meccset lehozni. Sok lövésünk volt, de nem voltak tiszta helyzeteink. Courtois két fantasztikus védést is bemutatott. Nem rossz a döntőben lenni, ez egyfajta siker, de nyerni szeretnél” – mondta Klopp a mérkőzés után a Mirrornak.

Borítókép és fotók: Liverpool FC / Twitter

Videók