Felsült a Bayern, széttépte ellenfelét az Arsenal

Meglepetések és nyitva hagyott kérdések a Bajnokok Ligája szerdai csoportmeccsein.


 Két találkozót rendeztek 18 órai kezdéssel, és mindkét meccsen történtek nagy feltámadások, fordítások.

A Manchester United 3-1-re is vezetett a Galatasaray ellen, végül azonban a törökök megrázták magukat és otthon tartottak egy pontot.

A Sevilla hazai pályán, 2-0-ról kapott ki a PSV Eindhoven ellen, ezzel jó eséllyel nem csak a továbbjutástól, de az EL-helytől is elbúcsúzhatnak. A végső döfést a hollandok részéről Pepi adta meg a 92. percben.

Az Arsenal egészen egyedülálló első félidőt produkált a Lens ellen, ugyanis már a félidei sípszó idején is 5-0 volt az állás. Nem volt ellenszer az ágyúsok mai teljesítményére, végül 6-0-ra nyertek, és ezzel bebiztosították a csoportelsőséget.

Habár a csoportállást figyelembe véve nem volt jelentősége, a Real Madrid végül felőrölte és 4-2-re verte a Serie A tavalyi bajnokát, a Napolit, ezzel őrizve hibátlan eredményüket.

A Bayern München és az Inter is csak egy döntetlenre volt képes, ez azonban csak az olaszok számára bír valódi téttel, ugyanis a másik alakulat már korábban biztossá tette továbbjutását.

A döntetlenek napjának is nevezhetnénk a mait, ugyanis a Braga-Union Berlin, és a Real Sociedad-Salzburg összecsapás is pontosztozkodással ért véget, ezzel nyitott kérdéseket hagyva a továbbjutást illetően.

Egy-egy meccs maradt még vissza a csoportküzdelmekből minden együttes számára, amit a december 12-13-i játéknapokon játszanak majd le.

Fotó: Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

 

Videók