Fellebbez a BL-ből kizárt Legia Warszawa

A Legia Warszawa egy eltiltott játékos szerepeltetése miatt kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, de most fellebbezett a fegyelmi döntés ellen.


A lengyel csapat ugyan 6-1-es összesítéssel felülmúlta a Celtic Glasgow csapatát, ám a múlt szerdai visszavágón jogosulatlanul szerepelt az eltiltott Bartosz Bereszynski, így hiába győzött a varsói gárda Glasgow-ban 2-0-ra, a mérkőzést a zöld asztalnál 3-0-val végül a Celtic nyerte meg. Ez az eredmény pedig éppen elég volt a skótok továbbjutásához, mivel az első mérkőzésen 4-1-re kaptak ki, azaz idegenben szerzett góllal léphettek tovább.

A Legia beadványában többek között azzal érvelt: az együttes megérdemelné, hogy a következő körben szerepeljen annak ellenére, hogy Bereszynski csereként beállva az utolsó percekben valóban jogosulatlanul lépett pályára.

A múlt pénteki sorsoláson a Celtic a szlovén Maribort kapta ellenfélül a főtáblára jutásért, míg az Európa Ligába átkerült Legia a kazah Aktobe csapatával találkozik a kvalifikáció utolsó körében.

Videók