Egy mozdulat, ami megmutatta, Guardiola más, mint a többi edző

Többezer ember szívébe belopta magát ezzel. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták idén a Sport365-ön.


Pep Guardiola sokakat meghatott reakciójával.

2021-ben a BL-döntőben a Manchester City vereséget szenvedett a Chelsea-től. Pep Guardiola ezzel elszenvedte első vereségét a Bajnokok Ligája döntőjében, ráadásul mióta a manchesteriek kispadján ül most először fordult elő vele, hogy csapata nem nyert a döntőben.

Bár a spanyol szakembernek minden oka meglett volna a keserűségre a díjátadón olyan nagyszerű dolgot tett, amire még sokáig emlékezni fog. Miután Guardiola átvette az ezüstérmet az UEFA elnökétől, Alexander Ceferintől, játékosaival ellentétben nem vette le a nyakából, hanem szájához emelte és megcsókolta azt, ezzel is megmutatva értékelni lehet a második helyezést is.

 

 

 

Borítókép:Matthew Ashton - AMA/Getty Images

 

Sport365.hu - Tuchel elhajította a cipőjét, Havertz bizarr módon ünnepelt - videó

Thomas Tuchel szinte önkívületben ünnepelte a BL-sikert a csapat öltözőjében. Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea Kai Havertz góljával 1-0-ra nyert a Manchester City ellen, ezzel története során másodszor hódította el a Bajnokok Ligája trófeáját. A „kékek" sikerében nagy szerepe volt Thomas Tuchelnek is. A német edző januárban váltotta a kispadon a Chelsea klublegendáját, Frank Lampardot.

Videók