Benzema úgy hengerelt a Chelsea ellen, hogy egész nap nem evett semmit

Elképesztő önuralmáról tett tanúbizonyságot.


Ahogy arról korábban beszámoltunk Karim Benzema mesterhármast szerzett a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A francia ezzel nagy esélyt teremtett csapatának a továbbjutásra. A nagyszerű teljesítmény talán még elképesztőbbnek tűnik, ha hozzátesszük Banzamának úgy sikerült csúcsra járatni a teljesítményét, hogy egész nap egy falatot sem evett.

Karim Benzema három nagyszerű góllal biztosította a Real Madrid 3-1-es győzelmét a Chelsea otthonában. A francia játékos mindezt úgy vitte véghez, hogy egész nap nem evett semmit.

Benzema hithű muszlim, így jelenleg a ramadán miatt napkelte és napnyugta közt nem vesz élelmet magához. Ez az oka annak, hogy mindössze 13 perccel a mérkőzés előtt nyílt lehetősége arra, hogy egyen, ugyanakkor ez nem zavarta emg a teljesítményét.

A játékos a közelmúltban az Esquire-nek adott interjút, amelyben vallásáról és az április 1-től május 1-ig tartó böjtjéről is beszélt.

"Nincs hatással a teljesítményemre. A ramadán az életem része, a vallásom kötelezettséggé teszi nekem. Számomra ez nagyon fontos, és jól érzem magam, amikor koplalok” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy miért hálás az életben, azt válaszolta, hálás vagyok, hogy jó egészségnek örvendek.

Benzema most egymás után két mesterhármast ért el a Bajnokok Ligájában. Miután az ezelőtti fordulóban a PSG ellen hármat lőtt, a Chelsea elleni mérkőzés első félidejében két lenyűgöző fejessel indított, majd a hajrában még egyszer betalált.

A meccs után úgy nyilatkozott, ezekért a varázslatos Bajnokok Ligája estékért élnek.

"Azért jöttünk, hogy megmutassuk, kik vagyunk. Azért jöttünk Londonba, hogy bebizonyítsuk, ki a Real Madrid” – tette hozzá.

Carlo Ancelotti csak annyit mondott nyerőemberéről, hogy elfogytak rá a jelzői és hívhatná ezen túl Nagy Karimnak.

Forrás és borítókép: sportbible.com

Videók