Benzema felbosszantotta a Real Madridot

Három hónapja nem adott nyilatkozatott Benzema.


Karim Benzema egyike azoknak, akit kiemeltek a Real Madrid Manchester City elleni Etihadban elszenvedett 4-0-s vereségében, amely megpecsételte Carlo Ancelotti csapatának Bajnokok Ligája-elődöntőbe jutását.

Karim Benzema a reflektorfényben van, akit Luka Modric és Toni Kroos mellett a sokat emlegetett "ciklus végének" egyik tagjaként tartanak számon. Ennek ellenére utóbbi kettő a vereség után megszólalt és elmondták, szerintük mi történt. Ezzel szemben a csapatkapitány Karim Benzema nem. Ez pedig a Cadena SER El Larguero című lapja szerint bosszantotta a Real Madridot.

A klub sajtófőnöke könyörgött neki, hogy jelenjen meg a média előtt, amit a francia csatár visszautasított. A Real Madrid nem szereti, ha a csapatkapitány nem mutatkozik, pláne nem egy ilyen kényes pillanatban a csapat számára. Benzema a klubvilágbajnokság óta nem szólalt meg, 3 hosszú hónap, amelyben különböző események és pillanatok voltak, amelyekben a szurkolók nem hallhatták a kapitányuk hangjából az öltöző érzéseit, azt, amit ő képvisel.

A vihar közepette a Real Madrid egy "9-est" keres, aki bővítheti a csapat erőforrásait. Joselu volt az, akinek az érkezését hangoztatták, így Benzzema új társat kaphat.

Borítókép: Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images

Videók